Cloud

Welkom bij de Visjes

Adres:

Koninginneweg 3
2941 XH Lekkerkerk

Telefoon: 0180-660736

Openingstijden:​

  • Maandag t/m vrijdag: van 07:30 tot 18:00 uur
  • Brengen: tussen 07:30 en 09:00 uur
  • Halen: van 16:00 tot 18:00 uur
  • Verlengde opvang mogelijk (tegen betaling): 18:00 tot 18:30 uur

Door vaste tijden aan te houden, zijn er niet de hele dag wisselingen. Dat geeft meer rust in de groep.

LRK nummer:​ 137259542

Pedagogisch medewerkers:

Abra

Ik ben Abra. Na 23 jaar als kraamverzorgster gewerkt te hebben, geniet ik nu hier van de baby's. Sinds 2007 werk ik twee dagen op de "Visjes" groep en zonodig als inval op andere dagen. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen bij ons en voldoende ruimte krijgen om zich te ontwikkelen

Ananja

Anita

In juli 2021 heb ik de opleiding ‘Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niv.4’ afgerond. Vanaf 2018 ben ik werkzaam bij de SKN op de visjesgroep (als BBL-leerling begonnen). Ik ben een creatief, geduldig en zorgzaam persoon en daarbij dol op kinderen. De kinderen verzorg ik met liefde. Verder breng ik graag wat bij in hun ontwikkeling. Met kinderen werken is mijn passie en daarom doe ik mijn werk met erg veel plezier.

Netty

Ik werk al bijna 13 jaar voor de SKN. Ik ben 10 jaar lang invalkracht geweest, waar ik veel ervaring heb opgedaan op verschillende groepen. Voornamelijk de dagopvang, maar ook de VSO, TSO en NSO. Nu werk ik 3 dagen (dinsdag, donderdag, vrijdag) op de visjesgroep in Lekkerkerk. Dit doe ik met héél veel plezier. Ik ben gek op kinderen en vind de ontwikkeling geweldig. Ik word heel blij van al de vrolijke lachjes, knuffels en grappige opmerkingen/manier van spelen. Ik zing en lees heel graag met de kinderen en kan echt genieten als ze zo leuk meedoen.

Wanda

Hallo ik ben Wanda en ik ben 36 jaar. Al vanaf de middelbare school wist ik dat ik ‘met kinderen wilde werken’. Na mijn SPW opleiding ben ik bij de SKN aangenomen en nu, 16 jaar later, heb ik het nog steeds naar mijn zin! 🙂 Inmiddels heb ik zelf 2 kindjes en ben ik hier nog maar 2 dagen (op woensdag en donderdag) te vinden.