Cloud

Welkom bij de Rupsjes

Adres:

Rotonde 2
2931 WC Krimpen a/d Lek

Telefoon: 0180-524699

Openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag: van 07:30 tot 18:00 uur
  • Brengen: tussen 07:30 en 09:00 uur
  • Halen: van 16:00 tot 18:00 uur
  • Verlengde opvang mogelijk (tegen betaling): 18:00 tot 18:30 uur

Door vaste tijden aan te houden, zijn er niet de hele dag wisselingen. Dat geeft meer rust in de groep.

LRK nummer:​ 171050964

Pedagogisch medewerkers:

Daphne

Ik ben Daphne en ik werk sinds juli 2020 bij de SKN. Sinds September 2020 werk ik vast op de rupsengroep. Wat ik leuk vind aan het werken met kinderen is dat geen een dag hetzelfde is in de kinderopvang. Zeker op de babygroep is geen een dag hetzelfde en dat maakt het werken in de kinderopvang erg leuk. Een van mijn kwaliteiten in het werken met kinderen is dat ik het leuk vind om samen met de ouders te kijken wat we hun kind kunnen bieden waardoor het zich zowel thuis als op de opvang zo veilig mogelijk voelt en zich op zijn/haar manier kan ontwikkelen.

Arianne

Ik ben Arianne en ik werk sinds februari 2019 bij SKN. Ik sta als vaste leidster op de rupsengroep. Ik vind oprecht dat ik de leukste baan ter wereld hebt. De ontwikkelingen die de kinderen mee maken is fantastisch, je bent een deel van de opvoeding. Ik kan er mijn creativiteit in kwijt en natuurlijk de sociale contacten met ouders, kinderen en collega's. Ik hou van rust, positiviteit en structuur en ik probeer dit dat ook dagelijks mee te geven aan de kinderen. Ik denk dat ik behoorlijk flexibel ben want je kan nog zo goed bedenken hoe je iets wilt maar als de kinderen het niet willen heb je pech. Het is de gehele dag inspelen op de kinderen en hun wensen.

Julia

Thera

Ik ben Thera, 33 jaar en werk sinds februari 2020 bij SKN. Inmiddels sta ik vast op de ma, do en vrij op de rupsen groep. Daarvoor heb ik gewerkt in de omgeving van Rotterdam. Ik werk sinds mijn 18e al met kinderen en nog steeds vindt ik dit ontzettend leuk om te doen. De vrolijke toetjes, lieve woordjes, samen spelen, knuffelen en lachen. De ontwikkelingen die het kindje maakt, zorgt ervoor dat ik mijn werk nog steeds erg leuk en interessant vindt.

Daniëlle