Cloud

Welkom bij de Kikkers

Adres:

Koninginneweg 3
2941 XH Lekkerkerk

Telefoon: 0180-665907

Openingstijden:​

  • Maandag t/m vrijdag: van 07:30 tot 18:00 uur
  • Brengen: tussen 07:30 en 09:00 uur
  • Halen: van 16:00 tot 18:00 uur
  • Verlengde opvang mogelijk (tegen betaling): 18:00 tot 18:30 uur

Door vaste tijden aan te houden, zijn er niet de hele dag wisselingen. Dat geeft meer rust in de groep.

LRK nummer:​ 137259542

Pedagogisch medewerkers:

Corrie

Hallo allemaal, ik ben Corrie. Ik ben sinds december 1993 werkzaam voor de stichting. Eerst 4jaar Lekkerkerk, daarna 4jaar Krimpen aan de Lek en nu vanaf januari 2002 bij de kikkers in Lekkerkerk. Ik werk op maandag en dinsdag vast hier en val binnen de stichting zo nodig in op donderdag of vrijdag. Dat ik het naar mijn zin heb spreekt voor zich denk ik (anders had ik niet zolang gebleven). Werken met de aller kleinste daarin ligt mijn achtergrond, maar juist de verticale groep vind ik nu erg leuk. De ontwikkeling van 0 tot 4 jaar stimuleren en mogen volgen is erg mooi. Ik hoop nog zeker een paar jaar hier te blijven werken en dus misschien met uw kind gezellige dagen te beleven.

Marion

Hi allemaal, mijn naam is Marion. Ik heb voordat ik hier kwam werken twee opleidingen afgerond waaronder ook de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Vanuit mijn stage ben ik hier komen werken. Momenteel ben ik fulltime in dienst bij de SKN, dit op de kikker groep. Ik heb altijd al met kinderen willen werken, en dit is gelukt!

Anja

Hallo allemaal, ik ben Anja. Na de MAVO heb ik de opleiding MDGO – AW gedaan. Ik werk sinds 1 september 2001 voor de stichting. Vanaf het begin ben ik al een kikker juf, wij zijn met een team deze groep gestart. Op deze groep werk ik op de dinsdag, donderdag en vrijdag. Ik heb het erg naar mijn zin hier op de groep en de locatie. Ik hoop in de toekomst voor jullie kind te kunnen gaan zorgen.

Nicole

Hallo allemaal, ik ben Nicole, 29 jaar en woon in Krimpen a.d Lek. In Oktober 2012 ben ik begonnen bij de Skn waar ik tot Juli 2018 invalwerk gedaan heb in zowel de dagopvang als bso. Daarna ben ik er even 2,5 jaar tussenuit geweest en inmiddels weer terug 😊 Nu zullen jullie mij op maandag en woensdag op de kikkergroep kunnen vinden en daarnaast val ik nog in waar nodig… In alle leeftijdscategorieën heb ik inmiddels wel ervaring en vind ik ook nog steeds uitdagingen voor mezelf. Hopelijk tot ziens!