Cloud

KIDS & KO

Deze gezellige locatie beschikt over 2 groepen BSO  waar maximaal 40 kinderen worden opgevangen. Er wordt gewerkt met Pedagogisch Actief!

De methode Pedagogisch Actief! helpt onze pedagogisch medewerkers een invulling te geven aan de dag op de manier waar SKN voor staat. Bij deze methode hoort een pedagogisch actieboek, voor zowel KDV als BSO, hierin staat voor een aantal belangrijke momenten gedurende de dag (zoals vrij spel, activiteiten) een pedagogisch beleid, deze is ingevuld door uitgewerkte acties. De pedagogische uitgangspunten (bijvoorbeeld; een positieve benadering en kansen creëren etc.) zijn vertaald in pedagogische acties: wat doe je en hoe doe je het.

Op BSO Kids & Ko  worden kinderen van 4 tot 12 jaar opgevangen. Door het werken met Pedagogisch Actief! op de BSO waarborgen we dat de kinderen vanuit structuur, veiligheid, eenduidigheid en een aangepast activiteiten aanbod zich kunnen ontwikkelen op alle vlakken. Naast de activiteiten vinden wij buiten spelen een heel belangrijk onderdeel voor de ontwikkeling van alle kinderen.

De BSO bevind zich tussen 2 scholen, De Wegwijzer en de Prinses Ireneschool. De pedagogisch medewerkers halen de kinderen wandelend uit school.

Door de leuke activiteiten die er worden georganiseerd kunnen de kinderen zich prima uitleven op het plein of binnen.

In de schoolvakanties worden er allerlei leuke activiteiten en uitstapjes georganiseerd afgestemd op de leeftijd van de kinderen.

Adres:

Klaverstraat 3
2931 TS Krimpen a/d Lek

Telefoon: 0180-594989

Openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag: van 07:30 tot 08:30 uur – VSO
  • Brengen: tussen 07:30 en 08:15 uur
  • Maandag t/m vrijdag: van 14:00 tot 18:00 uur – NSO
  • Halen: van 16:00 tot 18:00
  • Verlengde opvang mogelijk (tegen betaling): 18:00 tot 18:30 uur

Door vaste tijden aan te houden, zijn er niet de hele dag wisselingen. Dat geeft meer rust in de groep.

LRK nummer: 502031116

Pedagogisch medewerkers:

Aukje

Ik ben Aukje, 46 jaar en getrouwd met Andre. We hebben samen 3 kinderen en 1 kleinkind. Ik werk sinds 2002 bij SKN, van 2002 tot 2015 op kinderdagverblijf Alles Kids bij de Rupsen en de Kapoenen. Sinds 2015 werk ik op buitenschoolse opvang Kids & Ko voor 3 dagen (ma, di en do) want lichamelijk lukte het niet meer op het kinderdagverblijf, Ik vond het heel erg om daar weg te gaan, maar de leeftijdsgroep van 4-12 jaar is echt superleuk om mee te werken!! Het is nooit saai en altijd weer een uitdaging! Het is fijn om kinderen een veilig gevoel te geven en ze uit te dagen om zich te ontwikkelen.

Coralien

Ik ben Coralien, 56 jaar, en al 8,5 jaar werkzaam bij SKN. Ik werk 5 dagen op de VSO Kids Inn en NSO Kids en Ko. Met veel plezier doe ik activiteiten op de BSO, en daar zijn bakken met de kids, spelletjes doen in t speellokaal en speurtochten maken mijn favorieten.

Tineke

Ik ben Tineke. In 2000 heb ik mijn diploma SPW niveau 4 gehaald. Sinds 2001 werk ik met veel plezier bij de SKN. Het eerste jaar werkte ik op verschillende locaties maar al snel werd BSO Kids & Ko mijn vaste locatie. Ik vind het mooi om te zien dat geen enkel kind het zelfde is. Kinderen zijn puur, ze zijn open en eerlijk. Ze kennen nog geen schaamte en dat maakt mijn werk leuk, afwisselend en soms ook erg grappig. Door de kinderen zoveel mogelijk zelf te laten doen en zelf te laten ontdekken, probeer ik de kinderen in te laten zien hoeveel ze al zelf kunnen. Door de groep leren ze van elkaar, en leren ze dat iedereen anders is maar iedereen meetelt als zijn eigen unieke zelf. Ik vind het belangrijk dat de kinderen het naar hun zin hebben en zich thuis voelen bij ons. Ik doe hier met mijn collega's elke dag weer met veel plezier mijn uiterste best voor! Ik probeer de kinderen een veilige, vertrouwde plek te bieden. Ik ben duidelijk, biedt structuur en de groep weet dat ze met alles naar me toe kunnen komen om te bespreken. Ik ben creatief en bedenk graag leuke activiteiten, ik stimuleer de kinderen hun creativiteit te uiten of dit nu in dans, knutselen of een gekke modeshow is. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.

Ina