Cloud

BSO KIDS INN

Deze gezellige locatie beschikt over 2 groepen dagopvang naast elkaar en 1 BSO groep waar maximaal 20 kinderen worden opgevangen. Er wordt, zowel op de BSO als op de dagopvang, gewerkt met Pedagogisch Actief!

De methode Pedagogisch Actief! helpt onze pedagogisch medewerkers een invulling te geven aan de dag op de manier waar SKN voor staat. Bij deze methode hoort een pedagogisch actieboek, voor zowel KDV als BSO, hierin staat voor een aantal belangrijke momenten gedurende de dag (zoals vrij spel, activiteiten) een pedagogisch beleid, deze is ingevuld door uitgewerkte acties. De pedagogische uitgangspunten (bijvoorbeeld; een positieve benadering en kansen creëren etc) zijn vertaald in pedagogische acties: wat doe je en hoe doe je het.

De 2 groepen dagopvang zijn 2 verticale groepen. Hier worden kinderen van 0 tot 4 jaar opgevangen. Door het werken met Pedagogisch Actief! op de dagopvang waarborgen we dat de kinderen vanuit structuur, veiligheid, eenduidigheid en een aangepast activiteiten aanbod zich kunnen ontwikkelen op alle vlakken. Naast de activiteiten vinden wij buiten spelen een heel belangrijk onderdeel voor de ontwikkeling van alle kinderen. Af en toe worden de grotere kinderen meegenomen met een wandeling door het dorp of gaan we op zoek naar diertjes in de buurt. Halen we brood bij de bakker en gaan we naar de supermarkt om een boodschapje te halen.

De BSO bevind zich aan de andere zijde van het pand. De pedagogisch medewerkers halen de kinderen wandelend uit school of met de vervoersmiddelen die de BSO tot haar beschikking heeft.

Door de leuke activiteiten die er worden georganiseerd kunnen de kinderen zich prima uitleven. Met mooi weer lekker buiten op de trampoline en bij regen en heel slecht weer gezellig binnen.

Tevens bieden wij ook voorschoolse opvang op deze locatie van 7.30 uur tot 8.30 uur.

In de schoolvakanties worden er allerlei leuke activiteiten en uitstapjes georganiseerd afgestemd op de leeftijd van de kinderen.

De openingstijden van deze locatie zijn van 7.30 uur tot 18.00 uur (verlengde opvang tot 18.30 uur op aanvraag).

De locaties Kids-Inn deelt het pand met o.a. een peuterspeelzaal, speel-o-theek en het consultatiebureau.

Adres:

Koninginneweg 3
2941 XH Lekkerkerk

Telefoon BSO: 0180-660742

Openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag: van 07:30 tot 08:30 uur – VSO
  • Brengen: tussen 07:30 en 08:15 uur
  • Maandag t/m vrijdag: van 14:00 tot 18:00 uur – NSO
  • Halen: vanaf 16:00
  • Verlengde opvang mogelijk (tegen betaling): 18:00 tot 18:30 uur

Door vaste tijden aan te houden, zijn er niet de hele dag wisselingen. Dat geeft meer rust in de groep.

LRK nummer: 370551357

Pedagogisch medewerkers:

Marianne

Ik ben Marianne en werk op BSO KidsInn. Van jongs af aan vind ik kinderen al heel leuk en ben ik vaak met ze bezig geweest d.m.v. oppassen bv. Het was voor mij een logische keuze om met kinderen te gaan werken. Ik heb de opleiding Agogisch Werk gedaan. Na een paar jaar gewerkt te hebben op kinderdagverblijven in Delft en Schiedam ben ik in 2001 bij de SKN terecht gekomen. Ik was inmiddels getrouwd en in Krimpen aan den IJssel gaan wonen en wilde dichter bij huis gaan werken. Daar heb ik nog een paar jaar dagopvang gedaan en ben in 2004 overgestapt naar de BSO. Eerst in Krimpen aan de Lek en nu al weer een paar jaar in Lekkerkerk. Met kinderen werken is nog steeds leuk. Geen dag is hetzelfde en we hebben veel plezier met elkaar. Ik hoop u gauw eens op locatie te ontmoeten.

Nicolette

Met veel plezier werk ik drie middagen bij Kids Inn. Het is een leuke afwisselende baan en de kinderen geven me altijd veel energie. Mijn doel is om de kinderen een prettige middag te geven en dan moe maar voldaan naar huis te gaan, om een volgende keer weer enthousiast te komen spelen. Humor staat bij mij hoog in het vaandel. Er zijn weinig regels, maar deze regels hanteren we iedere dag, zodat de kinderen weten wat er van hen verlangd wordt. De regels hangen overzichtelijk aan de muur.

1. We blijven aardig tegen elkaar.
2. Doe niets bij een ander wat jezelf ook niet fijn vindt.
3. Samen spelen is samen delen.
4. We ruimen na het spelen zelf op, elkaar helpen is beter.
5. Een bank is om op te zitten, niet om op te springen.
6. Wij zijn zuinig op de spullen van de BSO, net zoals op onze eigen spullen.
7. We doen elkaar geen pijn, er wordt niet gepest.
8. Bij het naar huis gaan zeggen we elkaar gedag

Daphne

Julia

Ananja