Cloud

Welkom bij de Kapoentjes

Adres:

Rotonde 2
2931 WC Krimpen a/d Lek

Telefoon: 0180-524694

Openingstijden:​

  • Maandag t/m vrijdag: van 07:30 tot 18:00 uur
  • Brengen: tussen 07:30 en 09:00 uur
  • Halen: van 16:00 tot 18:00 uur
  • Verlengde opvang mogelijk (tegen betaling): 18:00 tot 18:30 uur

Door vaste tijden aan te houden, zijn er niet de hele dag wisselingen. Dat geeft meer rust in de groep.

LRK nummer:​ 171050964

Pedagogisch medewerkers:

Amanda

Ik ben Amanda, 42 jaar, getrouwd en moeder van 2 dochter van 13 jaar. Ik woon in Krimpen aan den IJssel. Ik werk bijna 23 jaar in de kinderopvang waarvan ruim 11 jaar bij de SKN. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en vrijdag om de week op de Kapoenengroep. Elke keer ga ik met veel plezier naar mijn werk. Ik geniet elke keer weer van al die lieve en vrolijke gezichtjes. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich veilig en op hun gemak voelen. En dat de ouders met een goed en vertrouwd gevoel hun kind bij ons achterlaten. Aan het eind van de dag hoop ik dat elk kind een leuke dag bij ons op de groep heeft gehad zodat ik met een goed gevoel weer naar huis kan gaan.

Debby

Hallo, ik ben Debby, ik ben 46 jaar oud. Ik ben ongeveer al 20 jaar werkzaam in de kinderopvang, waarvan vanaf 1 november2019 bij de SKN. Ik werk op dinsdag, donderdag en vrijdag op de Kapoenengroep op Alles Kids. Het werken met kinderen iets wat ik heel mijn leven al leuk vind. Geen dag is hetzelfde. De ontwikkeling van de kinderen, die bij elk kind anders is, is interessant om te volgen. Mijn kwaliteiten in het vakgebied zijn, de rust die ik heb met de kinderen, het zien van de kinderen en het flexibel zijn.

Groetjes Debby

Daphne

Ik ben Daphne, ik werk op maandag, donderdag en om de week op vrijdag op de kapoenengroep. Ik ben getrouwd en moeder van 2 zoontjes van 6 en 8 jaar, ook zij hebben op Alles Kids gezeten. Ik ben al 13 jaar met veel plezier werkzaam bij de SKN, heel bijzonder vind ik het dat wij bij mogen dragen aan de groei van de kinderen, ieder kind is uniek. Hoe klein ze zijn als ze bij ons starten zo mooi is het om ze te zien groeien tot zelfstandige kleuters. Al zijn kinderen 1 dag bij ons op de groep of 3 dagen je bouwt met alle kinderen een band op.

Chretienne