Cloud

3+ Activiteitengroep

Adres:

Rotonde 2
2931 WC Krimpen a/d Lek

Telefoon: 0180-524698

Openingstijden:​

In onze 3 + activiteitengroep ontvangen wij peuters vanaf 3 jaar en 3 maanden. De peuters komen van onze vestiging Alles Kids.
In deze groep ondersteunen en bereiden wij onze kinderen en hun ouders zo goed mogelijk voor op de basisschoolperiode.

Er wordt gewerkt met gericht ontwikkelingsmateriaal waardoor de kinderen spelenderwijs oefenen met de vaardigheden die ook op de basisschool van belang zijn.
De pedagogisch medewerksters van de groep bieden activiteiten aan die bij de belevingswereld en het ontwikkelingsniveau van peuters van 3+ passen.

Op de 3 + groep werken wij met vaste gezichten waarvan 2 pedagogisch medewerksters vast gezicht zijn vanuit de locatie Alles Kids.
Op de dagen dat de 3 + groep aanwezig is lunchen wij met de kinderen en brengen de kinderen om 13.00 uur terug naar locatie Alles Kids.

Buiten spelen

Als het weer het toelaat gaan we lekker naar buiten met de kinderen. Er is van alles om lekker mee te kunnen spelen. Ze kunnen glijden op de glijbaan en spelen in het speelhuisje. Ook hebben we een lekkere grote zandbak waar ze volop zandtaartjes kunnen bakken. Er zijn ook verschillende soorten en maten fietsen aanwezig zoals tandems, steppen, tractors, loopauto’s en gewone fietsen. Voor alle leeftijden is er iets leuks! En voor de kinderen die niet van fietsen houden is er stoepkrijt, ballen, loopklossen, poppenwagens en een picknicktafel.

Bij lekkere zomerse temperaturen maken we er een waterballet van! Er zijn verschillende maten zwembadjes, er is een sproeier en veel speelgoed om mee in het water te spelen. Dus spetteren maar!!!
Baby’s gaan bij mooi weer ook mee naar buiten. Voor hun zijn diversen soorten kinderwagens aanwezig. Voor de ondernemende baby’s onder ons zijn er loopstoelen en er is een kruiptunnel.

VOOR EEN IEDER WAT WILS!

Pedagogisch medewerkers:

Karianne

Ik ben Karianne. Ik woon in Krimpen aan den IJssel met mijn gezin. Sinds augustus 2018 ben ik werkzaam bij de SKN. Ik werk met veel plezier op de dagopvang en op de sport BSO Flora. Mijn streven is kinderen een fijne en veilige tijd te geven zodat ze zich kunnen ontwikkelen en met een glimlach de dag afsluiten. Lol maken en gezelligheid staan bij mij voorop. Met kinderen is geen dag hetzelfde. Elk kind heeft zijn of haar eigen benadering nodig.

Femke

Hoi ik ben Femke en ik ben 21 jaar. Ik woon in Krimpen aan de Lek en sinds september 2019 werkzaam bij de SKN. Binnen de organisatie ben ik inval en sta ik op allerlei groepen. Dit werk doe ik met heel veel liefde. Ik wordt heel erg vrolijk van de kids!

Fieke

Ik ben Fieke en werk op de dinsdag en woensdag op de dolfijnen groep. Ik werk al meer dan 10 jaar met heel veel plezier op dit kinderdag verblijf. Naast dit werk geef ik ook nog 2 keer in de week turnlessen en freerun les aan kinderen in de leeftijd van 4 t/m 16 jaar.. Ik ben moeder van 4 kinderen en vind het heerlijk om in mijn vrije tijd te voetballen en als het weer het een beetje toe laat kun je me altijd aan of op het water vinden.

Mabel

Marieke

Hoi, Ik ben Marieke. Sinds februari 2019 werk ik bij SKN op de dolfijnengroep. Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag. Ik woon in Krimpen aan den IJssel samen met mijn man, onze 2 kindjes van 3 jaar oud en 4 maanden oud en Puck onze kat. In mijn vrije tijd knutsel ik graag en vind ik het heerlijk om leuke dingen te doen met mijn gezinnetje.

Pedagogisch medewerkers:

Ingrid

Marjolein

Tineke

Aukje